Over ons...


Wie?


De grote drijfveer achter Harlekino en tevens de oprichtster van de onderneming is Marjo.
In 1998 kreeg ze het idee om haar eigen hobbywinkel te starten omdat er vrijwel geen materialen in de omgeving te krijgen waren.
Toen er een leuk winkelpandje vrijkwam in het winkelcentrum van Gulpen greep ze haar kans en binnen enkele weken was Harlekino een feit.

Haar man Jeroen helpt waar hij kan en inmiddels zijn Steffie, Lisanne en ViŽnna als drie volwaardige personeelsleden aan de drijvende kracht achter de winkel toegevoegd.


Wat?

Wat zijn we en wat willen we zijn?
Een complete hobby winkel met een zeer breed assortiment, altijd actueel en vernieuwend, gericht op een brede doelgroep.
We leveren praktisch alles wat er op hobbygebied te koop is.
Alle bekende merken en leveranciers doen met ons zaken en zodoende mogen we ons meten met elke andere hobbywinkel van hetzelfde formaat.

Kortom; Alles voor de creativelingen die van een gezellige en knusse hobbywinkel houden en daar een goed en vakkundig advies bij willen krijgen,
maar ook voor degene die zelf op zijn of haar gemak in alle rust wil snuffelen tussen al dat heerlijks.In februari 2013 heeft Harlekino een grote uitbreiding gemaakt naar het naastgelegen pand en is de winkel compleet opnieuw gestyled. Kortom, nog meer kijkgemak voor u en meer plek voor leuke spulletjes. Kom gauw een kijkje nemen in de vernieuwde winkel, de gratis koffie staat voor u klaar!